Jakob Jensens Bådeværft er blevet Side Power Premium Dealer på Øresund.

​Efter gennem en årrække at have installeret bov-og hæk propeller fra Side-Power, har vi indgået en Premium Dealer aftale omkring installation og salg af virksomhedens produkter.

Side-Power er en af verdens førende producenter af propelsystemer til såvel hæk som stævn og samtidig har virksomhedens nogle af verdens mest avancerede stabilisatorer til små og mellemstore motorbåde.

Det er med udgangspunkt i værftets tidligere erfaringer med såvel installation som servicering af disse systemer, at Side Power har indgået aftale med os om at blive Premium Dealer. I samme forbindelse, har vi haft personale i Norge for at blive helt opdateret på de sidste nyheder.

Så skulle du overveje at få installeret sideværts propeller på din båd eller får udskiftet dit nuværende system, er vi helt klar til at tage imod dig i Nordhavnen hos Jakob Jensens Bådeværft.

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »
05-01-2023
BÅDHOTEL I NORDHAVN - ENKELT OG BILLIGT
Bådhotellet i Nordhavnen vokser og vokser. Se hvordan det fungerer og hvordan du booker plads
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning