Opbevaring af campingvogn med sikkerheden i orden

​Mangler du et sikkert sted til opbevaring af campingvogn eller opbevaring af bil? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Jakob Jensens Bådeværft ApS kan du betale for opbevaring af bil eller campingvogn. Vi råder over et areal på 4500 m2, som vi anvender til vinteropbevaring og til værksted. Har du ikke selv mulighed for at opbevare din bil eller campingvogn i en garage eller et andet overdækket sted, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på dette. Vi har hjemme i København, og størstedelen af vores kunder kommer fra Nordsjælland eller den øvrige del af Sjælland.

Gode priser på opbevaring af campingvogn og opbevaring af bil

Der er mange fordele ved at bruge os til opbevaring af campingvogne eller biler. Først og fremmest kan vi garantere dig, at vores campingvogn opbevaring er godt valg for dig - din bil eller campingvogn kommer til at stå indendørs i læ for regn og vind, og den kommer til at stå et sikkert sted, hvor ingen kan komme ind. Derudover skal du kun betale en beskeden pris, når du henvender dig til os med en forespørgsel på opbevaring af campingvogn eller bil opbevaring.

Skal vi reservere en plads til opbevaring af bil eller campingvogn?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi har vækket din interesse for opbevaring af bil eller campingvogn. Vi finder helt sikkert også en plads til dit køretøj. Giv os et kald allerede i dag for at booke opbevaring af campingvogn eller bil. Du kan fange os på telefon 39 29 75 00 eller ved at sende en e-mail afsted til info@jjbv.dk

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FACEBOOK

Rens og imprægnering

​Sejl

Kalecher

Camping telt

Markiser & parasoller

Solsejl

Hvordan bestiller jeg?​

​kontakt

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn
Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk

CVR/VAT - DK 17110187