​RENs OG IMPRÆGNERING MM. TIL BÅDE/SKIBE - Erhvervsløsninger

VACU WASH

Hos Jakob Sensens Bådeværft kalder vi vaskemåden for Vacu Wash, og den har gået sin sejrsgang i USA i 6 år. Med miljø og teknologi som udgangspunkt fik danskfødte Jeff Andersen idéen til at udvikle en metode til rens og vask af sejl & kanvasmaterialer på en langt mere innovativ måde, end branchen hidtil har benyttet. Vi renser også kaleche.

Vacu Wash er branchens førende renseteknik til laminerede sejl og kanvas. Det kan de mange års erfaring og ekstraordinære resultater bevise. Selve Vacu Wash teknologien gør det muligt at rense selv laminerede materialer på både yder- og inderside uden at det tag skade.

Processen er derudover både den grønneste og mest skånsomme mod materialet, da der bruges miljøvenlige produkter, og selve rensen ikke foregår med børste. Vigtige detaljer, da vi lægger stor vægt på at være en miljømæssig korrekt virksomhed med fokus på genanvendelse.

SAILKOTE PLUS

Vi introducerer verdens førende anti-coating (imprægnering) for sejl, sprayhood, cockpittelt, markiser og parasoller, solsejl og andre udsatte materialer.

Sailkote Plus vil forsegle materialet på samme måde, som voks gør det på din bil. Materialet bliver endnu mere modstandsdygtigt mod snavs og mug i fremtiden, og dets levetid forlænges med 5 til 6 år.

3 gode grunde til at vælge Sailkote Plus!

  • ​Du holder dine sejl og kanvasprodukter renere, tørrere og fri for skidt, snavs og fugleefterlandenskaber.
  • Du vil kunne rulle dine forsejl, storsejl samt markiser op omkring 35 % strammere og derved reducere volumen.
  • Du holder dine spilere og flyvesejl tørrere, fordi vandoptagelsen og tørretiden reduceres med 50 % samtidig med at vægten nedsættes.

​FACEBOOK

Rens og imprægnering

​Sejl

Kalecher

Camping telt

Markiser & parasoller

Solsejl

Hvordan bestiller jeg?​

​kontakt

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn
Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk

CVR/VAT - DK 17110187