Bådhotel i Nordhavn med eller uden service

Er du på udkig efter en bådplads eller bådopbevaring? Nu behøver du ikke at lede længere. Hos Jakob Jensens Bådeværft tilbyder vi forskellige former for båd-opbevaring i Nordhavn. Vi tilbyder også alle former for service på både. Vores kunder er især bådejere fra København, Nordsjælland og resten af Sjælland.​

Nem aflevering af båden ved vores flydeponton

Vi har lejet os ind i en stor hal i Nordhavn, som ligger tæt på det bassin, der skal rumme erstatningshavnen for Svanemøllehavnen. Her finder du vores nye hotel for både. Bådhotellet er fortrinsvis for små og mindre motorbåde, hvor man over sommeren kan tjekke ind og ud efter behov.

Nordhavn Bådhotel består af en stor frostsikker hal, hvor båden opbevares i et reolsystem, når du ikke bruger den. Du afleverer blot båden ved vores flydeponton, hvorpå vi skyller den af og sætter den på plads i reolen. Samtidig tilbyder vi service af din båd og motor.​

Læs mere om vores bådhotel:

Bådhotellets koncept

Fordele for båd og bådejer

Bådstørrelser og opbevaringsmetoder

Priser for opbevaring

Vi sælger forskellige typer bådpladser. Der er ikke tale om en specifik plads, men en plads, der passer til dit sejladsbehov. Måske sejler du hyppigt, eller måske sker det kun sjældent. Du har mulighed for at videresælge pladsen, men du kan også tilbagesælge den til os mod et mindre nedslag.

Vi udvider kapaciteten på hotellet i løbet af de næste par år. Vi forventer at have plads til 20-25 motorbåde i den kommende sommersæson, men vi vil allerede fordoble antallet til næste år.

Kontakt os for at høre mere om vores bådhotel

Du er velkommen til at høre om opbevaringsmetoder og de forskellige former for service. Du kan ringe til Morten på telefon +45 39 29 75 00​​ eller skrive til e-mail info@jjbv.dk.

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning