Big-kit​ - dækker overflader op til 3.4m2

Medium-kit​ - dækker flader op til 1.7m2

Small-kit​ - dækker flader op til 0.7m2

Propspeed

Begronings hæmmende coating for alle metalflader under vandet.

Større hastighed, mindre brændstof forbrug.™

​Propspeed holder dit motordrev og andre undervands metalflader fri for begroning og beskytter mod korrosion. 

​Propspeed, den originale og bedst-ydende begroningshæmmende coating på markedet er blevet brugt og testet overalt i verden de sidste 21 år. Propspeed har konstant leveret forbrugerne det samme udbytte - forbedret sejlads med båden, lavere brændstof forbrug, lavere vedligeholdelses omkostninger og dermed en rigtigt god økonomi i anskaffelsen. Og samtidig ser det behandlede metal rigtigt godt ud.

​Med en ultra-glat topcoat hindrer Propspeed med sin specielle formulering begroning i at sætte sig fast på metal overflader under vandet. Der skabes en exceptionel stærk kemisk og mekanisk binding mellem metallets overflade, Etching primeren og Clear Coat overfladen, som sikrer at Propspeed coatingen binder sig tæt til de bevægelige dele - og yder beskyttelse sæson efter sæson. 

Propspeed nedsætter også risikoen for korrosion ved at elektrisk at isolere metallet samtidig med at det reducerer udvekslingen af ioner og gasser, som befinder sig i vandet og metallet. Så kort sagt, hvis der ikke kan ske en udveksling, kan der ikke forekomme korrosion!

​Propspeed systemet er først og fremmest ideelt til propeller, aksler,ror, trimtaps, stævn-og hæk thrusters, køleindtag, sejl-drev og andet undervands metal. 

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk