Forhandler og installatør​

Jakob Jensens Bådeværft er blevet udnævnt til Premium Dealer for Sleipners produkter.

​​

Det betyder at vi har gennemgået en uddannelse i hvilke thrustere, der skal installeres til hvilke båd typer og til hvilke behov og ønsker fra bådejerne.​

​​

Og vi har gennem en lang række af installationer sikret os en stor viden om hvorledes de bedst og mest sikkert installeres.

Ring til os og hør mere.​

​​”Giv gutterne et kæmpe skulderklap fra mig”

Hilsen til hele holdet hos Jakob Jensen Bådværft, kommer fra Carsten Errebo, daglig ansvarlig for Sleipner / Side-Power i Danmark, Færøerne og Grønland.

Årsagen er Jakob Jensen er blevet valgt som Årets Sleipner ”Premium dealer 2020” og det værft med den største vækst 2020.

”Installation af en bovpropel hos Jakob Jensen Bådværft, er den bedste forsikring i sommerens mange havnemanøvre” fortæller Morten Halkier fra værftet.

Jakob Jensen Bådværft har opsamlet en stor viden omkring installationer af bov- og hæk propeller fra Sleipner / Side-Power.

Sleipner er en af verdens førende producenter af propelsystemer til såvel hæk som stævn. Uddannelse af medarbejderne er et af nøgleordene hos Jakob Jensen Bådværft. Værftets ansatte er løbende på uddannelse hos Sleipner, og er altid opdateret på hvilke systemer, der skal installeres for at opfylde de behov og ønsker, den enkelte bådejer har. ​ 

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning