Jakob Jensens Bådeværft er blevet udnævnt til Premium Dealer for Sleipners produkter.

Det betyder at vi har gennemgået en uddannelse i hvilke thrustere, der skal installeres til hvilke båd typer og til hvilke behov og ønsker fra bådejerne.​

Og vi har gennem en lang række af installationer sikret os en stor viden om hvorledes de bedst og mest sikkert installeres.

Ring til os og hør mere.

”Giv gutterne et kæmpe skulderklap fra mig”

Hilsen til hele holdet hos Jakob Jensen Bådværft, kommer fra Carsten Errebo, daglig ansvarlig for Sleipner / Side-Power i Danmark, Færøerne og Grønland.

Årsagen er Jakob Jensen er blevet valgt som Årets Sleipner ”Premium dealer 2020” og det værft med den største vækst 2020.

”Installation af en bovpropel hos Jakob Jensen Bådværft, er den bedste forsikring i sommerens mange havnemanøvre” fortæller Morten Halkier fra værftet.

Jakob Jensen Bådværft har opsamlet en stor viden omkring installationer af bov- og hæk propeller fra Sleipner / Side-Power.

Sleipner er en af verdens førende producenter af propelsystemer til såvel hæk som stævn. Uddannelse af medarbejderne er et af nøgleordene hos Jakob Jensen Bådværft. Værftets ansatte er løbende på uddannelse hos Sleipner, og er altid opdateret på hvilke systemer, der skal installeres for at opfylde de behov og ønsker, den enkelte bådejer har. ​ 

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk