Mast- og motorarbejde

Udover fuldt uddannede bådebyggere råder værftet også over medarbejdere med stor erfaring i vedligehold og reparation af såvel stående som løbende rig. Det er en standard ydelse, at når vi tager din mast af, går vi riggen igennem for at forebygge senere nedbrud med store konsekvenser.

Vi kan på værftet selv udføre mindre reparationer og udskiftninger af løbende og stående rig, men arbejder derudover tæt sammen med eksterne riggere, der råder over det nødvendige udstyr til mere komplicerede opgaver.

Det vigtige er, at riggen regelmæssigt efterses, fordi det kan være meget vanskeligt at se begyndende svækkelser, hvis man ikke lige præcis ved, hvad man skal kigge efter.​

Ligesom det er tilfældet med rig arbejde, kan vi også på værftet foretage løbende vedligehold og eftersyn på motorer, ligesom vi kan vinterforberede dem i forbindelse med opbevaring. Ved mere komplicerede motoropgaver arbejder vi tæt sammen med specialiserede båd mekanikere​.

img_0063volvo penta

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning