Hvilke både kan vi håndtere på Hotellet og hvordan virker det​

​                   

På bådhotellet har vi reolplads til

Motorbåde på op til 26 ft - og med en maksimal vægt på 3.5 tons. Har du en større motorbåd, så kontakt os, så finder vi en alternativ løsning​. Hvis du gerne vil have din båd stående på egen trailer, finder vi også en løsning.

Sådan fungerer hotellet når du checker ind og ud

På hotellet har vi to typer af opbevaring. 

Sommer-hotellet, som holder åbent fra 15 maj til 15 september. Du kan checke din båd ind, og vi opbevarer den for dig i perioden i en overdækket hal. Du køber pladsen, så pladsen er sikret til dig også i kommende somre, og du kan frit omsætte din ret til en plads. Samtidig betaler du en leje pr sæson. 

Du giver os besked om hvornår du ønsker din båd klar i vandet med minimum 24 timers varsel og samtidig, hvornår den er retur klar til optagning.

Det er vigtigt, at du overholder de bestilte tidspunkter, da vi ellers kan få problemer med at have din båd liggende i vandet.

Vinter-hotellet, som er traditionel vinteropbevaring af din båd indendørs i en frostfri hal. Hvis du er sommergæst, har du sikret dig en vinterplads, hvis du bestiller senest 1august.

Men ring eller mail til morten - han kan svare på alle dine spørgsmål: +45 39297500 eller info@baadhotel.dk

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning