Glasfiber reparation af din båd

​Hvis din glasfiberbåd har fået en skade, er det vigtigt at få foretaget en glasfiber reparation. Hos Jakob Jensens Bådeværft tilbyder vi hjælp i København og Nordsjælland, og vi lægger stor vægt og tid på vedligeholdelse og rengøring af både. Reparationen foretages på alle slags glasfiberbåde, og du sparer både tid og anstrengelser ved at lade professionelle udføre arbejdet.

Hos Jakob Jensens Bådeværft har vi over 100 års erfaring inden for vedligeholdelses af både, hvilket sikrer høj kvalitet, fremragende service og detaljeorienteret arbejdet. Desuden har vi et stort fokus på et grønt arbejdsmiljø og gode samarbejdspartnere.

​​Kvalitetssikret glasfiber reparation

​Glasfiber er generelt et materiale med stor trækstyrke, som er vandtæt, slidstærkt og meget let. Netop derfor bygges de fleste både af netop dette materiale, da det er særdeles holdbart. Men selvom materialet er så slidstærkt, kan der forekomme skader i det, hvor en reparation er nødvendig. Oftest kan skaden dog heldigvis repareres med de rigtige materialer og den rette ekspertise.

Når du vælger os, sikres du en kvalitetssikret glasfiber reparation af din båd. Det er en rigtig god idé at få professionelle til at ordne glasfiberskader, da dette sikrer det pæneste resultat samtidig med, at resultatet holder sig flot i længere tid. Desuden er produkterne og materialerne altid i top, når arbejdet udføres af specialiserede håndværkere.

Ved reparation af glasfiber vurderes skadens omfang først, hvorefter reparationen planlægges. Der kan både være tale om en strukturel skade eller en kosmetisk skade. I mange tilfælde kan skaden fikses ved en slibning, udspartling og en omgang maling.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Har du brug for en glasfiber reparation af din båd, hvor høj kvalitet og god service er i centrum, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Under samtalen finder vi et godt tilbud til dig, der matcher dine behov ved reparation af glasfiber.

Kontakt os, og hør nærmere på telefon 39 29 75 00 eller e-mail info@jjbv.dk.

img_0053

Det er ikke kun både vi kan reparere

Danske hospitaler har en mængde mobile enheder, og nu og da går det lidt stærkt, så beskyttelseskapper og lignende lider overlast. Men det kan vi reparere og forstærke med kulfiber på Jakob Jensen.​

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk