Teakdæk af ægte eller syntetisk teaktræ

Skal du have et nyt teakdæk til båden? Hos ​Jakob Jensens Bådeværft har vi store spidskompetence i udskiftning og renovering af båddæk af teak eller af syntetisk teak. Derudover varetager vi også andre vedligeholdelsesopgaver som for eksempel vinter- og forårsklargøring. Vi servicerer kunder i blandt andet København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland.

Udskiftning og renovering af dæksbeklædning

Vi er et moderne bådeværft, og vi råder over et stort værksted samt omkring 4.500 m2, der er fordelt på flere haller, som vi benytter til vinterudlejning.

Vi tilbyder udskiftning og renovering af teakdæk, og vi arbejder med både teaktræ og syntetisk teaktræ. Kunstig teak er et nyere dæksbeklædningsmateriale, som er ved at blive populært. Det ligner og føles som ægte teaktræ, men det har en længere holdbarhed og er langt mere miljøvenligt. Her samarbejder vi primært med Permateek og Flexiteek.

Udskiftning og renovering af skibsdæk sker på vores eget vært, men produktionen af nye dæk sker hos vores leverandører. Vi laver først en præcis opmåling med laser, som vi sender til leverandøren. Herefter modtager vi de nye dæksmoduler, som nu passer perfekt til båden. Afslutningsvist monterer vi dæksmodulerne.

Kontakt os for at få et tilbud på teakdæk

Du er meget velkommen til at høre mere om muligheden for enten ægte eller syntetisk teaktræ, og vi tager gerne en snak om vores priser. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering eller udskiftning af teakdæk på din båd.

Du kan ringe til os på telefon 39 29 75 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@jjbv.dk.

Ovenfor forluge på Swan 48 nedenfor hele båden efter endt udskiftning af teakdæk​

Udskiftning af teak i cockpit - dækket har TreadMaster​

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk