​SLEIPNER bovpropel

havnemanøvrer uden at familien stresser

​Jakob Jensens Bådeværft ligger på det yderste af Københavns Nordhavn nær Gentofte på Østersøvej 52. Vi arbejder i Nordsjælland, København og på resten af sjælland.

Danske sejlere har lige oplevet en ofte blæsende sommer, og når vinden leger kispus med båd og skipper under havnemanøvrerne, så er en bovpropel lykken. En bovpropel er den bedste hjælp, når båden skal manøvreres rundt i snævre havnebassiner og lægges til kaj. I dag kan propellerne langt mere end tidligere. 

Bovpropellerne kan kobles sammen med hækpropeller til manøvresystemer, hvor båden kan sejle sidelæns eller snurre rundt om sin egen akse.

Installation af en sLEIPNER bovpropel

”Installation af en bovpropel hos Jakob Jensen Bådværft, er den bedste forsikring i sommerens mange havnemanøvre” udtaler Morten Halkier. Som det største bådeværft i Hovedstadsregionen, har Jakob Jensen en 102 års lang tradition for håndværksmæssigt kvalitetsarbejde. Værftet er SLEIPNER bovpropel Premium forhandler – og har en stor viden om hvorledes bov-og hæk propeller fra SLEIPNER bovpropel bedst og mest sikkert installeres. SLEIPNER bovpropel er en af verdens førende producenter af propelsystemer til såvel hæk som stævn.

Værftets ansatte er løbende på uddannelse hos SLEIPNER bovpropel og har lært hvilke systemer der skal installeres til hvilke bådtype, for at opfylde de behov og ønsker den enkelte bådejer. Det er kombineret med at værftet gennem årene, har udført en lang række af installationer, sikrer kunden garanti for at vi har den rette viden om hvorledes SLEIPNER bovpropel bedst og mest sikkert installeres. 

Internationalt kaldes teknologien for thrustere, og bruges også professionelt, på alt fra container til krydstogtskibe.

SLEIPNER bovpropel med 30 års produktudvikling

Med en SLEIPNER bovpropel installation får du 30 års produktudvikling, med letvægtspropeller i kompositplast, egenudviklede elektromotorer med høj ydelse og et strømlinjeformede gearhus med minimal vandmodstand. Alt sammen konstrueret og bygget kompromisløst bygget til maritimt brug. Kontrolpaneler er kompakte og passer fint ind på styrepulten. Der er med børnesikring og lås på, så de alene bruges når behovet er til stede.

Kontakt os for mere information

Når du skal have installeret en bovpropel, giver Jakob Jensen Bådværft dig en fast pris på den komplette installation til din båd. Kontakt Morten Halkier eller Niels Gramkov, mail: ​info@jjbv.dk eller på telefon: 39 29 75 00​.

Vi løser alle side power bovpropel

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk