Bådopbevaring udendørs og indendørs

​Hos Jakob Jensens Bådeværft i Nordhavn nær Gentofte i København tilbyder vi bådopbevaring. Du kan vælge imellem en udendørs- og indendørs bådopbevaring. Der er mulighed for at gennemføre almindelig vedligeholdelse under opbevaringen. Derudover tilbyder vi bådreparation og vedligeholdelse, hvis du ikke selv ønsker at udføre det.

Mulighed for vedligeholdelse ved Bådopbevaring

​Vi råder over et større udendørs område, som vi bruger til vinteropbevaringen. Masten kan forblive på båden, men vi anbefaler, at den tages af ved udendørs opbevaring. Derudover råder vi over et stort indendørs område. Hallerne er ikke opvarmede, men det er muligt at udføre ordinær vedligeholdelse i løbet af vinteropbevaringsperioden.

Pris pr m2 for indendørs opbevaring 760,- inkl moms

Pris pr m2 for udendørs opbevaring  400,- inkl moms

Ovennævnte priser er inklusive optagning af båden og efterfølgende søsætning.

Vi kan også tilbyde opbevaring i vandet, men disse pladser benyttes primært til ophaling og søsætning samt visse reparationer.

Kontakt os for yderligere information om opbevaringen

​Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine behov for bådopbevaring, men du er også velkommen til at kigge forbi. Du kan ringe til os på telefon +45 39 29 75 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på info@jjbv.dk.

​​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning