Bådopbevaring udendørs og indendørs

​Hos Jakob Jensens Bådeværft i Nordhavn nær Gentofte i København tilbyder vi bådopbevaring. Du kan vælge imellem en udendørs- og indendørs bådopbevaring. Der er mulighed for at gennemføre almindelig vedligeholdelse under opbevaringen. Derudover tilbyder vi bådreparation og vedligeholdelse, hvis du ikke selv ønsker at udføre det.

Mulighed for vedligeholdelse ved Bådopbevaring

​Vi råder over et større udendørs område, som vi bruger til vinteropbevaringen. Masten kan forblive på båden, men vi anbefaler, at den tages af ved udendørs opbevaring. Derudover råder vi over et stort indendørs område. Hallerne er ikke opvarmede, men det er muligt at udføre ordinær vedligeholdelse i løbet af vinteropbevaringsperioden.

Pris pr m2 for indendørs opbevaring 760,- inkl moms

Pris pr m2 for udendørs opbevaring  400,- inkl moms

Ovennævnte priser er inklusive optagning af båden og efterfølgende søsætning.

Vi kan også tilbyde opbevaring i vandet, men disse pladser benyttes primært til ophaling og søsætning samt visse reparationer.

Kontakt os for yderligere information om opbevaringen

​Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine behov for bådopbevaring, men du er også velkommen til at kigge forbi. Du kan ringe til os på telefon 39 29 75 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på info@jjbv.dk.

​​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FACEBOOK

​JAKOB JENSENS BÅDEVÆRFT ApS

​Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn

CVR: 17110187

​kontaktinformationer

​Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk