VI ER ET FULL SERVICE BÅDEVÆRFT MED UDDANNEDE BÅDEBYGGERE

Hos Jakob Jensens Bådeværft tilbyder vi opbevaring af både samt reparationer og opdateringer af både. Vi er det største bådeværft i Hovedstadsregionen og har en lang tradition for håndværksmæssigt kvalitetsarbejde.

Har du en sejl-eller motorbåd, du gerne vil have vedligeholdt eller repareret, kan du trygt komme til os og få en grundig gennemgang af din båd uanset mærke, model eller størrelse. Vi arbejder på alle både, og du sparer masser af tid ved at få en professionel til at gøre det for dig.

jubilæum

​​

MANGE ÅRS ERFARING MED SANDBLÆSNING AF BÅD

​Gennem årene har vi serviceret mange forskelligartede både og rengjort dem helt i dybden. Sandblæsning af båd anvendes også til at forebygge eventuelle urenheder, som kan opstå på sigt. Har du ikke selv forstand på, hvordan du bedst muligt rengører din båd underneden, bør du få en kompetent fagspecialist til at udføre det.

En båd skal passes og plejes, så den holder sig pæn længst muligt. Du kan gøre dit til at bevare og vedligeholde det flotte udseende med sandblæsning af båd i høj kvalitet. Vi er meget detaljeorienterede og har fokus på at levere en flot, ren båd tilbage til dig.

​KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ SANDBLÆSNING ELLER ANDET ARBEJDE, DU OVERVEJER

​Vil du høre, hvad vi kan gøre får at hjælpe dig med at bevare standen eller ønsker du blot en opbevaring på din båd, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 39 29 75 00, eller skriv til os på info@jjbv.dk

​FACEBOOK

Rens og imprægnering

​Sejl

Kalecher

Camping telt

Markiser & parasoller

Solsejl

Hvordan bestiller jeg?​

​kontakt

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn
Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk

CVR/VAT - DK 17110187