​Bådeværft til vedligehold, optimering og opbevaring

Jakob Jensens Bådeværft er dit moderne bådeværft. Vi ligger på det yderste af Københavns Nordhavn nær Gentofte på Østersøvej 52. Vi arbejder i Nordsjælland, København og på resten af sjælland. Vi råder over omkring 4500 m2, fordelt på et antal haller til vinteropbevaring og et stort værksted, hvor vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Desuden kan du få løst diverse former for vedligeholdelsesopgaver såsom vinter- og forårsklargøring og løbende vedligehold i sæsonen, så båden altid er klar. Vi sætter en stor ære i at opfylde alle vores kunders individuelle behov og ønsker, for vi ved, hvor vigtig hver enkelt båd er.

Derudover tilbyder vi rensning og imprægnering af sejl, markiser, presenninger og parasoller i det selskab, der hedder Sails Support Aps.

Et passioneret bådeværft skabes af passionerede medarbejdere

Jakob Jensen er et bådeværft med en række passionerede medarbejdere, der næsten alle er sejlere, eller har tilknytning til vandet. Vi sætter en ære i at have mange uddannede bådebyggere og elever – så der også i fremtiden, findes faguddannede bådebyggere i Danmark. Vi er i stand til at løse opgaver i alle materialer og har også ekspertise inden for rigger, hydraulik og tovværks arbejde.

Brug et bådeværft der kæler for detaljen

Visionen for vores bådeværft er et sted, hvor lystbådesejlere kan betro os deres, ofte, kæreste eje og vide, at det er i trygge hænder. Vi skal nok sørge for at vedligeholde, reparere og optimere den og kæle for detaljerne.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din båd? Så kig forbi vores bådeværft, skriv til os på 

info@jjbv.dk eller ring til os på 39 29 75 00 og spørg efter Troels, Morten eller Lars.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FACEBOOK

​kontakt

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn
Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk

CVR/VAT - DK 17110187