Hos Jakob Jensen bruger vi i stigende omfang tørisblæsning.

​Det er en revolutionerende blæsemetode, der benytter små kompakte tørispiller som blæsemiddel. Disse tørispiller accelereres i en trykluftstrøm, som det kendes fra traditionelle blæsemetoder. Tørispillerne accelereres op til lydens hastighed, hvorefter de rammer den belægning, som man ønsker at rense. Der blæses med et tryk på 2-15 bar.

Når tørispillerne rammer overfladen, løsnes og sprækker belægningen. Der sker et såkaldt termisk chok. Den kolde tøris får i princippet snavset til at fryse, hvorefter der sker en udvidelse og den efterfølgende eksplosions-effekt løfter belægningen fra overfladen. Tøris-pillerne omdannes til luft i det øjeblik de rammer en overflade, hvilket gør teknologien enormt effektiv og skånsomt for miljøet.

Tørisblæsning er en tør og ikke slibende afrensning, og kan derfor foretages på næsten alle typer overflader uden negativ påvirkning af overfladen. Der er ikke noget restprodukt. Der afsættes ingen fugt. Den behandlet overflade efterlades tør og ren – og klar til brug.

Hos Jakob Jensens Bådeværft har vi en årrække benyttet tøris - så ring og snak med os, hvis du skal renoveret bund eller skrog.

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »
05-01-2023
BÅDHOTEL I NORDHAVN - ENKELT OG BILLIGT
Bådhotellet i Nordhavnen vokser og vokser. Se hvordan det fungerer og hvordan du booker plads
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning