OVINGTON OG VÆFTET INDGÅR TÆT PARTNERSKAB


Jakob Jensens Bådeværft er blevet forhandler for 29’er og 49’er og for OK og ICLA joller fra Ovington Boats.

Samarbejdet vil dels bestå i forhandling af Ovingtons joller dels af en servicering af danske 9’er, ICLA og OK sejlere. Aftalen træder i kraft med det samme, og værftet vil være til stede ved både EM for 29’er i Rungsted og 49 – 49-FX i Århus for at assistere sejlerne med reservedele og båd-arbejde.

Jeremy Gale, medejer af Jakob Jensens Bådeværft, er meget glad. ”Jeg er ikke i tvivl om, at partnerskabet mellem værftet og Ovington vil sikre et stærkt service team, ikke kun for reservedele, men også med vores viden om reparationsarbejde og optimering af bådene. For os er Ovington det perfekte match” Jeremy kom i kontakt med Ovington under Olympiaden i Japan, hvor han var ansvarlig for de danske sejleres både.

John Mcafee fra Ovington Boats er enig “Jakob Jensen med deres kompetencer indenfor bygning, reparation og optimering af både er den bedste samarbejdspartner, vi kan få i Danmark. Vi ser rigtigt meget frem til et langt godt samarbejde”.

Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »
05-01-2023
BÅDHOTEL I NORDHAVN - ENKELT OG BILLIGT
Bådhotellet i Nordhavnen vokser og vokser. Se hvordan det fungerer og hvordan du booker plads
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning