MAN SKAL ALDRIG GÅ NED PÅ UDSTYRET

​Danske bådejere oplever hvert år, at deres propel får nedsat ydeevne hen over sæsonen. Båden kommer simpelthen ikke igennem vandet med den samme hastighed ved samme antal omdrejninger eller der skal flere omdrejninger til at sikre den ønskede fart.

Propellen bliver lige så stille begroet og små-tæret og det nedsætter naturligvis dens ydeevne.

Mange prøver af forskellig vej at reducere dette fænomen, men indtil videre har der ikke været et produkt, som for alvor løste problemet på det nordiske marked.

Det er der så kommet nu. Propspeed er udviklet af en gruppe New Zealandske ingeniører og blev blandt andet brugt på alle de motorbåde og gummibåde, som de forskellige Americas Cup hold brugte i San Francisco og det er også gradvist ved at vinde indpas i en kommercielle skibstrafik, hvor besparelserne har vist sig betragtelige.

Produktet garanterer bedre fart og mindre brændstof forbrug fordi skruen holdes helt glat og fri for begroning. Det påføres skrue og aksel i en 2-trins proces. Først grundes der, for at være helt sikker på at det begroningshæmmende og helt glatte lag binder 100% til underlaget og så påføres det beskyttende lag med special værktøj.

Propspeed kan anvendes på alt fra store containerskibe til små lystbåde.

For mere information henvises til www.prospeed.dk eller ved at ringe til Sails Support 39297500.

Nedenfor kan du se en propel på en sejlbåd, som fik påført Propspeed før sæsonen og til højre hvordan den så ud efter knap 6 måneder i vandet uden af være blevet rengjort under vejs.Læs vores
​seneste nyheder

​Du kan altid følge med i hvad vi foretager os, se billeder, videoer og meget mere, du kan finde os på de fleste sociale platforme.​

29-02-2024
Nyhedsbrev fra Jakob Jensens Bådeværft - Februar 2024
Kære sejler. Dagene er blevet længere og man fornemmer så småt, at foråret og sejlersæsonen er lige om hjørnet. Det vil vi gerne fejre med en masse spændene nyheder og lukrative tilbud til alle jer sejlere.
Læs hele nyheden »
24-01-2023
MØD OS PÅ BOAT SHOW 2023 I FREDERICIA Hal E Stand 4306
Vi har en stand med masser af nyheder til alle sejlere. 24-26 februar og 3-5 marts. Messehallerne i Fredericia. Hal E stand 4306 - vi er så klar.
Læs hele nyheden »

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

Vi reparerer, renoverer og optimerer sejl- og motorbåde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@jjbv.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support

CVR​: 17110187

Østersøvej 52, 2150 Nordhavn

Klik her for rutevejledning