Vinteropbevaring af båd udendørs og indendørs

​Hos Jakob Jensens Bådeværft i Nordhavn nær Gentofte i København tilbyder vi vinteropbevaring af båd. Du kan vælge imellem en udendørs- og indendørs vinteropbevaring af din båd. Der er mulighed for at gennemføre almindelig vedligeholdelse under opbevaringen. Derudover tilbyder vi bådreparation og vedligeholdelse, hvis du ikke selv ønsker at udføre det.

Mulighed for vedligeholdelse ved vinteropbevaring af båd

​Vi råder over et større udendørs område, som vi bruger til vinteropbevaringen. Masten kan forblive på båden, men vi anbefaler, at den tages af ved udendørs opbevaring. Derudover råder vi over et stort indendørs område. Hallerne er ikke opvarmede, men det er muligt at udføre ordinær vedligeholdelse i løbet af vinteropbevaringsperioden.

Vi kan også tilbyde vinteropbevaring af båd i andre opbevaringslokaler på Sjælland samt på den svenske vestkyst. Dermed kan du vælge den opbevaringsløsning, som passer bedst til dig og dine behov. Vi guider og vejleder dig gerne med at finde et opbevaringssted, som opfylder dine krav og budgetter.

Vores priser er pr. kvadratmeter for hele vinteropbevaringen, og de er inklusive ophaling og søsætning. Vi kan også tilbyde opbevaring i vandet, men disse pladser benyttes primært til ophaling og søsætning samt visse reparationer.

Kontakt os for yderligere information om opbevaringen

​Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine behov for vinteropbevaring af båd, men du er også velkommen til at kigge forbi. Du kan ringe til os på telefon 39 29 75 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på info@jjbv.dk.

​​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​FACEBOOK

Rens og imprægnering

​Sejl

Kalecher

Camping telt

Markiser & parasoller

Solsejl

Hvordan bestiller jeg?​

​kontakt

Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support ApS

Østersøvej 52

2150 Nordhavn
Telefon: +45 39 29 75 00

E-mail: info@jjbv.dk

CVR/VAT - DK 17110187